Agenda

Win Win Win


Tip of Top schrijf het op en Win!!
Schrijf bij Honger & Dorst uw Tip of Top op en maak iedere maand kans op een (heerlijke) prijs.
U krijgt persoonlijk bericht van ons (als u uw e-mail heeft achtergelaten bij de Tip of Top)
Wij hebben inmiddels al vele leuke, interessante Tips en Tops ontvangen, bedankt!

Vrijdag-middag-borrel

Iedere vrijdag middag organiseren wij een vrijdag-middag-borrel om het weekend goed te beginnen!

Geniet van uw drankje onder het genot van een heerlijk borrelhapje.
De borrelhapjes zijn op vrijdag van 16:30 tot 18:30 van het huis!

Uw weekend kan haast niet beter beginnen, tot vrijdag! 

Donderdag 14 december, Whisky Themasessie.

Donderdag 14 december 2017 organiseert Honger & Dorst samen met Whiskykenner Gerard Spaans een Whisky Themasessie.

'Whisky, meer dan Schotland'

Deze avond kunt u onder begeleiding van Gerard Spaans 5 verschillende whisky's zien, ruiken & proeven!
Onze chef heeft bij deze geuren en smaken 5 heerlijke gerechtjes samengesteld waardoor uw smaakpapillen nog meer worden geprikkeld.


Geniet van deze avond met Whisky's en bijpassende gerechtjes voor €50,00 per persoon.
Neemt u liever deel zonder de Whisky's dat kan natuurlijk ook.
Wij stellen voor de liefhebbers in plaats van de Whisky's ook een wijnarrangement samen, dit i.c.m. met de gerechtjes voor €50,00 per persoon.
Voor €25,00 p.p. kunt u deelnemen aan het diner, exclusief de drankjes.

Vergeet niet om op tijd te reserveren want vol=vol!!

Kerstdiner 2017 bij Honger&Dorst

De chef is alweer flink aan de slag geweest met het maken van het kerstmenu en jawel hij is af!
Bekijk snel de heerlijke gerechten en reserveer uw tafel want VOL = VOL!
U kunt bij ons aanschuiven voor het kerstdiner op kerstavond. Deze avond krijgt u 25% korting per persoon en betaald u €37,-p.p.


En natuurlijk kunt u ook reserveren voor het kerstdiner op 1e en 2e kerstdag.

Keuze Kerst menu €49,50 p.p.

Amuse: Geitenkaas panna cotta met pedro ximenez stroop en pistache crunch.

Amuse: Huisgemaakt broodje met luchtige roomboter en Himalaya zeezout.

Voor:
Hert en wildzwijn, hertencarpaccio en een likkepot van wildzwijn met een kwarteleitje en truffeldressing.
Of
Kreeft en zalm, aspic van Canadese kreeft en gravad lax van zalm met groene kruiden en octopus mayonaise.

Amuse: Bonbon van eendenlever, cranberry en pure chocolade.

Soep:
Pompoensoep met bosui en lobbige room.
Of
Wildbouillon, dubbel getrokken met fijne groenten.

Spoom: Met citroensorbet en bosvruchten.

Hoofd:
Duo van eend en rund, gebraden eendenborstfilet met zacht gegaard rundersukade, pastinaak crème en marsalajus.
Of
Kabeljauw en coquille, gebakken kabeljauw met een coquille en een saus van zwarte truffel en hollandse garnalen.

Dessert:
chocolade tiramisu met kokos, amarenekersen en kaneelroomijs.
Of
Taartje van passievrucht en framboos met limoncelloschuim en vanille-ijs.
Of
Kaasplankje, een mooie variatie kazen, rozijnenbrood en noten.

Vegetarische Kerst menu €49,50 p.p.

 

Amuse: Geitenkaas panna cotta met pedro ximenez stroop en pistache crunch.

Amuse: Huisgemaakt broodje met luchtige roomboter en Himalaya zeezout.

Voor:
Gegrilde groene asperges met een mousse van la vacherin mont d'or, een krokantje van kandijkoek en zoet zuur van rode biet.

Amuse: Bonbon van hangop, cranberry en pure chocolade.

Soep:
Pompoensoep met bosui en lobbige room.

Spoom: Met citroensorbet en bosvruchten.

Hoofd:
Gegrilde koningsboleet met een zuurkoolstampotje, rouleau van groene kool en een romige saus van steranijs.

Dessert:
chocolade tiramisu met kokos, amarenekersen en kaneelroomijs.
Of
Taartje van passievrucht en framboos met limoncelloschuim en vanille-ijs.
Of
Kaasplankje, een mooie variatie kazen, rozijnenbrood en noten.

 

Kids Kerst Menu €17,50 p.p.

Voor:
Tomatensoepje met brood en kruidenboter.

Tussen:
Kindercarpaccio.

Spoom: 0,0 %.

Hoofd: 
Snack verwennerijtje, frituurhapjes met verschillende sausjes.
Of
Vleesproeverijtje, mixed grill met verschillende sausjes

Dessert:
Verrassingsdessert.

 

Reserveer nu alvast via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0161 411282

 

 

Kerst brunch buffet

Op zowel 1e als 2e kerstdag kunt u bij ons terecht voor onze heerlijke traditionele kerstbrunch.
Met warme en koude gerechten, salades, verse broodjes, soepen en vele andere heerlijkheden.
Als afsluiter serveren wij een dessertbuffet, dus zorg nog voor wat ruimte tot het einde....
Voor €27,50 p.p. kunt u hierbij zijn (kids tot 12 jaar € 12,50).

Reserveer nu alvast via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0161 411282

Zaterdag 6 januari Benefietavond War Child

Zaterdag 6 januari 2018 wordt er bij Honger & Dorst een benefietavond georganiseerd door Yannick Snoek uit Dorst.
De opbrengst gaat naar War Child.

Deze avond kunt u uiteraard bij ons terecht voor ons "gewone"diner.
Wilt u ook uw steentje bijdragen aan War Child, dan kunt u kiezen voor het Menu Culinair.
Deze avond voor €30,- p.p. en waarvan dan €5,- naar War Child gaat.
Tijdens het diner zal er live achtergrondmuziek zijn.
Wanneer al onze dinergasten aan het natafelen zijn (rond 22:00), zal het benefietconcert beginnen.
Van alle drankjes die tijdens benefietconcert genuttigd worden gaat ook een percentage naar War Child.
Iedereen die (denkt) muzikaal te zijn is van harte welkom om te komen zingen en/of hun instrument te bespelen en zijn/haar talent aan het publiek te tonen.